Γράψε στο blog

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το blog του visitgreece.gr, δίνουν την ευκαιρία σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες του τουρισμού και των ταξιδιών στην Ελλάδα, να γράψουν τα δικά τους άρθρα, που πηγάζουν από τις προσωπικές τους εμπειρίες και τα οποία θα αναρτώνται στο επίσημο ιστολόγιο του Visit Greece.

Παράλληλα, δίνεται η ευκαιρία σε έμπειρους συντάκτες που αγαπούν να ταξιδεύουν στη χώρα μας, να εκθέσουν πρωτογενές και πρωτότυπο περιεχόμενο όπως άρθρα, φωτογραφίες και video. Κάθε ανάρτηση θα υπογράφεται από τον ίδιο τον συντάκτη και θα υπάρχει παραπομπή στο προσωπικό του ιστολόγιο/ιστοσελίδα και στα κοινωνικά του δίκτυα.

Οδηγίες και συμβουλές σύνταξης των αναρτήσεων για το Blog του Visit Greece:

  • Κάθε άρθρο (blog post) πρέπει να είναι μοναδικό, πρωτογενές και να έχει συνταχθεί από εσάς. Εάν προηγουμένως έχει αναρτηθεί σε άλλο ιστολόγιο/ιστοσελίδα ή στον έντυπο τύπο, θα πρέπει να παραχωρηθεί στον ΕΟΤ η άδεια προκειμένου να αναρτηθεί το άρθρο και στο Βlog του Visit Greece.
  • Καθώς το ιστολόγιο δεν απευθύνεται μόνο σε ελληνικό κοινό, θα φιλοξενούνται σε αυτό άρθρα γραμμένα τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.
  • Το όριο κάθε ανάρτησης ορίζεται στις 500 λέξεις.
  • Ο τρόπος γραφής πρέπει να είναι ξεχωριστός, βιωματικός, με έμφαση στη χρηστικότητα της πληροφορίας και τη γρήγορη – ευχάριστη πληροφόρηση του αναγνώστη. Άρθρα του τύπου “Top 10 List” – “Must See Destinations” – “To Do’s in Greece”, θεωρούνται ενδεικτικά.
  • Στις αναρτήσεις είναι δυνατόν να συμπεριληφθούν και φωτογραφίες ή βίντεο. Ωστόσο, πριν αναρτήσετε οτιδήποτε, παρακαλούμε να είστε βέβαιος ότι σαν ανήκουν τα πνευματικά του δικαιώματα.
  • Εάν έχετε οπτικοακουστικό υλικό από τα ταξίδια σας στην Ελλάδα, μπορείτε να το συμπεριλάβετε, μαζί με ένα νέο πρωτογενές κείμενο, για να δημιουργήσετε ένα καινούριο άρθρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες ή βίντεο τα οποία είναι ήδη σε κάποιο δικό σας κοινωνικό δίκτυο όπως το flickr, YouTube, Vimeo κ.α.
  • Παρακαλούμε στείλτε όλα τα σχετικά συνημμένα στο: