Ο Οργανισμός

Το Blog του Visit Greece αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του VisitGreece.gr, της ιστοσελίδας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες: “The Buzz” και “Guest Blogging”.

Η ενότητα “The Buzz” θα περιέχει άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο, δημιουργημένα και ανεβασμένα από την ομάδα διαδικτύου του Visit Greece, καθώς επίσης και από επαγγελματίες του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

 Η ενότητα “Guest Blogging” θα αποτελεί τον τόπο όπου άνθρωποι με διαφορετικές προσεγγίσεις και εμπειρίες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται την αγάπη τους για την Ελλάδα με όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Δίνουμε, συγχρόνως, την ευκαιρία σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες του Τουρισμού και λοιπών συναφών κλάδων, να προσφέρουν τις προσωπικές τους εμπειρίες, βασισμένες στις ιδιαίτερες ομορφιές της Ελλάδας.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στο επίσημο ιστολόγιο του Visit Greece και ευελπιστούμε για τη συμμετοχή και τα σχόλιά σας σε όλα τα άρθρα του Blog.

 Πληροφορίες για τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού
http://www.visitgreece.gr/en/gnto/about_us

 

Πολιτική Σχολίων

Δεν δεχόμαστε σχόλια τα οποία παραβιάζουν τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου, συμπεριλαμβανομένων της πνευματικής ιδιοκτησίας, της προστασίας της ιδιωτικής ζωής και των δικαιωμάτων δημοσιότητας. Επίσης, δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που αποτελούν άμεση ή έμμεση διαφήσιμη και περιλαμβάνουν διαφημίσεις ή spam. Το Blog του Visit Greece δεν θα δημοσιεύει σχόλια που είναι παράνομα, άσεμνα, δυσφημιστικά, απειλητικά, προσβλητικά, υβριστικά ή συκοφαντικά.